undefined

Maatwerk interieur: meubels voor u op maat 

Heeft u al een tijdje een idee in uw hoofd voor uw interieur, maar niet de kennis om het meubel zelf te maken? Wij maken uw meubels graag voor u op maat. Denk aan een garderobekast op maat of een boekenkast die tot het plafond reikt en perfect in uw woning past. Het meubel op maat meten we bij u op locatie in en maken we met de hand in onze werkruimte. Een meubel op maat is uniek en voldoet aan uw eisen als het gaat om het materiaal, de ruimte en de afmetingen.

Voorbeelden van meubels op maat die wij maken

  • inloopkasten op maat
  • boekenkasten tot aan het plafond
  • kasten met specifieke afmetingen
  • wandmeubels met ingebouwde tv-nis en nog veel meer

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van persoonlijke (houten) meubels.

 

Materiaalkeuze

Wij werken met massief hout en speciale meubelplaten die voorzien zijn van houtfineer of een kunststof toplaag. Deze kunststof toplaag is in iedere stijl verkrijgbaar. Van een natuurlijke houtlook met structuur tot modern beton en klassiek marmer.

 


wandmeubels

Wandmeubels

Een maatwerk wandmeubel is een wandmeubel die we helemaal op maat maken. Met maatwerk houden we rekening met uw specifieke eisen én uw interieur. Elk huis is anders, dus waarom zou een wandmeubel standaard zijn? 

Meer over de mogelijkheden

Maatwerk kasten

Kasten

Een maatwerk kast is een kast die we voor u volledig op maat maken. Het design van de kast vullen we samen in. Veel mensen willen een kast op maat om de ruimte optimaal te benutten, met een plafondhoge kast bijvoorbeeld. Ook het zelf kiezen voor open vakken of gesloten deurtjes is een reden om voor een kast op maat te kiezen. Zo kunt u objecten tentoonstellen of juist uw rommel verbergen. 

Meer over de mogelijkheden


undefined

Overigen

JTM Interieurbouw is een echte houtspecialist.  Dus eigenlijk kunnen we alles voor u maken van hout.
In onze werkplaats maken wij naast onze keuken, wandmeubelen en kasten ook kleine zitmeubelen, slaapkamer aftimmeringen zoals hoofdborden en bedombouwen.

Meer over de mogelijkheden

Meubels op maat van JTM Interieurbouw

Op zoek naar een nieuwe kast, tafel of ander meubel? Met een meubel op maat maakt u optimaal gebruik van ruimte, functionaliteit en ergonomie. Bij JTM interieurbouw bent u aan het juiste adres.

undefined
Kamerhoge kasten

Het bestel- en leverproces van uw nieuwe meubel op maat

Wij komen bij u langs om de wensen en mogelijkheden voor uw nieuwe meubel op maat met u te bespreken. Later sturen wij u een 3D- en een aanzichttekening op. Dan ziet alvast hoe uw meubel op maat eruit gaat zien. Er zijn natuurlijk nog aanpassingen mogelijk om het helemaal naar wens te maken. Bent u tevreden met het ontwerp? Dan beginnen we met het ontwerpproces. Daarna komen we langs om uw nieuwe meubel op maat te plaatsen.

Wat voor meubel op maat wilt u graag voor uw interieur? Neem contact met ons op om het te bespreken of kijk eens bij onze kasten en wandmeubels op maat.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord