Maatwerk keukens

JTM Interieurbouw sinds 2017 

JTM Interieurbouw ontstond in 2017 vanuit Julians passie voor timmeren en interieurbouw. Voor de start van JTM Interieurbouw werkte Julian zeven jaar in de interieurbouw waar hij het vak goed leerde. Op zijn vijftiende begon zijn carrière en vanaf toen wist hij dat hij ooit een eigen bedrijf wilde beginnen.

Julian is de eigenaar van JTM Interieurbouw. JTM Interieurbouw is een eenmanszaak die snel uitbreidt. Vanwege de vele positieve ervaringen van klanten stromen de aanvragen binnen. Meestal gaat dit via mond-tot-mondreclame.

Maatwerk interieurs

Onze missie

Het is onze missie om voor u keukens en interieurmeubels op maat te maken waar u écht blij mee bent. Voor ons maakt het niet uit wat voor soort project u in uw hoofd heeft. Wij beschikken over de kennis om u te adviseren bij uw keuzes in kleuren en materialen. Een project is pas succesvol als u er écht blij mee bent.

“Het leukste van mijn eigen bedrijf is het hele proces: mensen komen met een wens en ik mag die wens waarmaken. Dat is gewoon fantastisch. En wat die wens is, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Al het werk dat ik doe vind ik leuk. Ik maak mensen blij met het geleverde werk en dat maakt mij blij!”

- Eigenaar Julian over zijn passie in het vak

 


undefined

Soorten projecten

JTM Interieurbouw maakt keukens en meubels op maat en specialiseert zich volledig in maatwerk. Dit betekent dat de keukens en interieur meubels met de hand worden gemaakt. Geen enkel project is hetzelfde en bij maatwerk staan de wensen van de klant volledig centraal.

JTM Interieur maakt keukens op maat. Iedereen gebruikt zijn keuken anders en daarom is het fijn als u zelf kan beslissen welke elementen waar komen: functionaliteit is erg belangrijk in uw nieuwe keuken op maat. U gebruikt de keuken namelijk elke dag! 

Ook maakt JTM Interieurbouw veel wandmeubels en kasten. Een standaard kast reikt misschien niet tot het plafond en dat is zonde. Zo benut u de ruimte niet optimaal. U kunt een kast op maat laten maken onder uw trap of onder een schuine wand. Of een nieuw TV-meubel die de elementen bezit die u graag ziet. Bij ons is het allemaal mogelijk. 

Kijk eens bij maatwerk keukens of maatwerk Interieurs, voor meer informatie over onze projecten.

 

Wilt u weten wat JTM Interieurbouw voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord