undefined

Maatwerk kasten: wat zijn het?

Een maatwerk kast is een kast die we voor u volledig op maat maken. Het design van de kast vullen we samen in. Veel mensen willen een kast op maat om de ruimte optimaal te benutten, met een plafondhoge kast bijvoorbeeld. Ook het zelf kiezen voor open vakken of gesloten deurtjes is een reden om voor een kast op maat te kiezen. Zo kunt u objecten tentoonstellen of juist uw rommel verbergen. 

Wat voor een maatwerk kast wilt u graag? Bent u op zoek naar een losstaande kast of een inbouwkast? U benut de ruimte optimaal met een op maat gemaakte kast en wij helpen u graag op weg.

Inloopkast op maat

U heeft een ruimte in uw huis over waar u graag een grote inloopkast voor uw kleding van maakt. Dat snappen wij heel goed. Een grote wand vol met kledingrekken, vakken en lades. Misschien wel een mooie grote spiegel in het midden met warme verlichting eromheen. En natuurlijk extra ruimte voor alle schoenen! 

De kast moet perfect passen bij het interieur en over alle functionaliteiten beschikken die u nodig heeft om optimaal van de inloopkast op maat te genieten. Het kan allemaal met JTM Interieurbouw. Wij maken voor u de mooiste inloopkast en laten u door middel van een 3D- en aanzichttekening zien hoe het eruit komt te zien. Terwijl u wegdroomt, maken wij de kast voor u helemaal op maat. 


Kast op maat voor in uw woning, dat is mogelijk bij JTM Interieurbouw

 Kies zelf de afmetingen, materialen en functies van uw kast op maat. Laat ons u adviseren en de kast op maat bij u thuis opmeten en monteren.

Kasten op maat van hout
undefined

Gratis en vrijblijvend advies

Waar bent u naar op zoek? Vraag ons om een gratis en vrijblijvend advies. Of weet u al wat u wilt? Laat ons dan weten wat voor kast op maat u graag in uw huis ziet en wij maken een ontwerp voor u.

Neem contact op over de mogelijkheden


Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord