undefined

Industriële keuken op maat: wat is het?

Een mooie robuuste keuken met hout, steen- en betonelementen die van de ruimte een echte eyecatcher maken in het interieur. In een industriële keuken spelen we met contrasten in materiaal en kleur. Dat maakt een industriële keuken op maat de stoere blikvanger waar u naar op zoek bent. 

Industriële keuken op maat: spelen met kleuren en materialen

De kastdeurtjes kunt u laten maken van hout. Kiest u voor een wat modernere variant van de industriële keuken? Dan gebruikt u hout met een kleine(re) houtnerf. Bent u echt op zoek naar de robuuste industriële look? Dan kiest u voor grof hout met een grotere houtnerf. Natuurlijk in de kleuren die passen bij uw interieur. 

Als keukenblad komt u al snel uit bij een betonnen blad. Een zwart betonnen aanrechtblad is helemaal van nu. Worden de kastjes van uw nieuwe keuken zwart? Dan zou u voor een antraciet aanrechtblad kunnen kiezen. Of u laat de houtlook van de keuken terugkomen in het aanrechtblad.

 


Stoere industriële keuken van JTM Interieurbouw

Speel met contrasten voor uw industriële keuken op maat en creëer een robuuste keuken die perfect bij uw interieur past. Laat ons u inspireren!

 

Maak vandaag nog een afspraak
undefined
undefined

Sfeerdetails in de industriële keuken op maat

Denk ook eens aan een mooie wand met steenlook om uw industriële keuken helemaal af te maken. Deze steenlook past mooi achter het betonnen aanrechtblad. Of bekleed een complete muur met stenen en zet er een mooie op maat gemaakte houten tafel tegenaan. Maak het af met een grote industriële lamp boven de tafel en uw industriële keuken op maat is helemaal Pinterest-proof!

Denkt u nu: ‘ja, dit is wat ik wil!’ 
Neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we uw wensen en maken we een mooie 3D- en aanzichttekening voor u. Ga naar ons contactformulier om een afspraak te maken.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord