undefined

Designkeuken op maat: wat is het?

Een designkeuken op maat is een strakke, moderne keuken. Een designkeuken ziet er vaak exclusief of gewaagd uit en het kleur- en materiaalgebruik is verrassend en uitdagend. Het is wat een designkeuken op maat uniek maakt. Accessoires en details komen niet veel terug: een designkeuken heeft strakke lijnen en mooie luxe materialen. Dit maakt van een designkeuken op maat een echte blikvanger. 

Kleuren en materialen van een design keuken op maat

Bij een design keuken op maat gebruiken we vaak materialen als metaal, RVS, steen en glas. Ook hout zien we in deze keuken terugkomen. Om het designeffect in uw nieuwe keuken te krijgen, is het belangrijk om te spelen met een combinatie van een paar (unieke) materialen. 

De lijnen van de keuken blijven strak en doen minimalistisch aan. Zo kan de hele keuken hoogglans wit zijn, met uitzondering van een grote houten wand. Lekker onverwachts, maar toch een rustgevende en strakke combinatie. Of misschien wel een metalen keuken met een stenen werkblad in uw favoriete kleur. Bij een designkeuken is alles mogelijk, zolang u met de strakke lijnen werkt.


Designkeuken op maat van JTM Interieurbouw

Een strakke designkeuken op maat met verrassend materiaalgebruik. Er zijn mogelijkheden voor elk budget. 

undefined
undefined

Een design keuken op maat voor elk budget

Een design keuken op maat ziet er luxe en exclusief uit. Maar deze keuken hoeft niet duur te zijn. U kunt kiezen uit goedkopere materialen die er toch mooi uitzien. Een kunststof aanrechtblad kan u veel geld besparen. Een aanrechtblad van steen of beton is mooi, maar kan prijzig zijn. Als u voor een kunststof aanrechtblad kiest, zorgt een steenlook voor hetzelfde effect zonder dat u de prijs voor een stenen aanrechtblad betaalt.

Besparen kan ook op de keukenapparatuur, door te kijken naar budgetvriendelijke alternatieven. Welke functies heeft u nodig in uw keuken? Zijn er functies overbodig die we weg kunnen laten? Wij helpen u hier graag bij. Neem contact met ons op, dan maken wij een design keuken op maat binnen uw budget.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord