undefined

Landelijke keuken op maat: wat is het?

Een landelijke keuken op maat is een keuken gemaakt van materialen die de keuken als het ware een boerderijstijl geven. Deze boerderijstijl is zeer geliefd, niet alleen in oude huizen. Ook in een nieuw huis plaatsen we dit type keuken vaak, uiteraard met alle moderne snufjes die u wenst! Wij maken de landelijke keuken voor u op maat, zodat deze aan al uw wensen voldoet. 

De materialen voor een landelijke keuken op maat

Een landelijke maatwerk keuken maken we meestal van eikenhout. Dit hout is op verschillende manieren te bewerken waardoor het makkelijker is om de sfeer te creëren die u graag wenst. Een landelijke keuken op maat is mooi in combinatie een betonnen aanrechtblad om op te koken. En in plaats van een moderne elektrische kookplaat kunt u ook kiezen voor een mooi fornuis met een schouw. Dit geeft de keuken een echte warme sfeer, typerend voor de landelijke keuken op maat. 

Als afwerking heeft u de keuze uit verschillende accessoires. Gesmede grepen zijn nu helemaal in en maken een landelijke keuken helemaal af.


Landelijke keukens van JTM Interieurbouw

“De landelijke stijl komt weer helemaal terug, met mooie eiken fronten en nostalgische gesmede grepen.”

undefined
undefined

Landelijke keuken op maat bestellen

Voor een landelijke keuken op maat bent u bij JTM Interieurbouw aan het juiste adres. Wij maakten eerder al tal van prachtige landelijke keukens. Bekijk hier aan welke projecten we de laatste jaren met veel plezier werkten. 

 

Kies ook voor een landelijke keuken op maat, neem contact op met JTM Interieurbouw. 


Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord