undefined

Moderne keuken op maat: wat is het?

Een moderne keuken op maat is een strakke keuken zonder overbodige details. De keuken is meestal zwart of wit van kleur. Deze aspecten maken van de moderne keuken een tijdloze keuken. U geniet lang van een moderne keuken omdat hij tijdloos is. Daarom is het een goede investering voor uw woning.

Zeker als u van plan bent om over een aantal jaar uw huis te verkopen, is de moderne keuken op maat een goede optie. Door zijn neutrale en strakke afwerking oogt de keuken netjes en verhoogt de moderne keuken de waarde van uw huis. De keuken maken we voor u op maat zodat u de ruimte optimaal benut en de controle houdt over alle details en de opstelling in de ruimte.

De materialen voor een moderne keuken op maat

Een moderne keuken heeft een strakke afwerking die de keuken netjes doet ogen. Vaak zijn de handvatten in de keuken verstopt om het ontwerp nog strakker te maken. Dit noemen we greeploos. Het aanrechtblad van de moderne keuken is vaak dun en heeft een neutrale kleur. Ook de kastjes zijn vaak neutraal. 

Zwart of wit zijn nu erg populaire kleuren voor de moderne keuken op maat. Maar natuurlijk kunnen we uw moderne keuken op maat maken in de kleur die u graag wenst. Een belangrijk detail van de moderne keuken is de afwerking. Kiest u voor chic hoogglans? Of toch voor matte afwerking? Als u het nog niet zo goed weet, adviseren wij u daar graag over.


Moderne keuken op maat van JTM Interieurbouw

Moderne keuken op maat. Wij begeleiden u persoonlijk door het proces en adviseren u waar nodig. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Horen we snel van u?

undefined
undefined

Moderne keuken op maat bestellen

Voor een moderne keuken op maat bent u bij JTM Interieurbouw aan het juiste adres. Wij maakten eerder al tal van prachtige moderne keukens. Bekijk hier aan welke projecten we de laatste jaren met veel plezier werkten. 

Kies ook voor een moderne keuken op maat. Neem contact op met JTM Interieurbouw.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord