undefined

Maatwerk keuken: wat is het?

Een maatwerk keuken is er één die uniek is. Die we speciaal voor u maken. Een keuken in de afmetingen die u wenst. Misschien wilt u wel kasten tot aan het plafond of een opstelling die bij een standaard keuken niet mogelijk is? In tegenstelling tot standaard keukens, kunt u bij een maatwerk keuken uw ruimte optimaal benutten.

Voor een op maat gemaakte keuken bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben 10 jaar ervaring in de interieurbouw en staan graag voor u klaar.

Wanneer een maatwerk keuken?

U kiest voor een maatwerk keuken als u geen standaard keuken vindt die heeft waar u naar op zoek bent. Bijvoorbeeld als uw keuken niet in een standaard haakse hoek wordt gebouwd of als u de ruimte optimaal wilt benutten, heeft u baat bij een maatwerk keuken.

Een maatwerk keuken bestellen in allerlei stijlen

Of u nu een keuken van hout of van marmer wilt hebben. Kasten met stalen grepen of misschien wel greeploos. Een maatwerk keuken is geheel naar wens samen te stellen. Ook als het om apparatuur gaat. Bij JTM Interieurbouw werken we met verschillende leveranciers samen die alle soorten materiaal kunnen leveren in elke kleur. Wij adviseren u graag bij de keuzes voor uw droomkeuken. En wij zijn pas tevreden met de keuken als u dat bent. 

De vier soorten keukens waar we ons bij JTM Interieurbouw in specialiseren zijn:


undefined

Landelijke Keukens

Een landelijke keuken op maat is een keuken gemaakt van materialen die de keuken als het ware een boerderij-look geven. Deze boerderij-look is zeer geliefd, niet alleen in oude huizen. Ook in een nieuw huis plaatsen we dit type keuken vaak, uiteraard met alle moderne snufjes die u wenst! Wij maken de landelijke keuken voor u op maat, zodat deze aan al uw wensen voldoet.

Meer over deze keuken


undefined

Moderne Keuken

Een moderne keuken op maat is een strakke keuken zonder overbodige details. De keuken is meestal zwart of wit van kleur. Deze aspecten maken van de moderne keuken een tijdloze keuken. U geniet lang van een moderne keuken omdat hij tijdloos is. Daarom is het een goede investering voor uw woning.

Meer over deze keuken

undefined

Industriële keukens

Een mooie robuuste keuken met hout, steen- en betonelementen die van de ruimte een echte eyecatcher maken in het interieur. In een industriële keuken spelen we met contrasten in materiaal en kleur. Dat maakt een industriële keuken op maat de stoere blikvanger waar u naar op zoek bent. 

Meer over deze keuken


undefined

Design keukens

Een designkeuken op maat is een strakke, moderne keuken. Een designkeuken ziet er vaak exclusief of gewaagd uit en het kleur- en materiaalgebruik is verrassend en uitdagend. Het is wat een designkeuken op maat uniek maakt. Accessoires en details komen niet veel terug: een designkeuken heeft strakke lijnen en mooie luxe materialen. Dit maakt van een designkeuken op maat een echte blikvanger.

Meer over deze keuken

Op maat gemaakte keuken van JTM Interieurbouw

“Een op maat gemaakte keuken is geslaagd als de klant tevreden is. Als alles volledig naar de wens van de klant is. We kunnen altijd iets maken waar de klant ontzettend blij mee is. Dat maakt ons ook superblij!”

undefined
undefined

Maatwerk keuken bestellen 

Het bestellen van uw maatwerk keuken is een helder proces. JTM Interieurbouw is een eenmanszaak. Dat betekent dat u de persoonlijke service krijgt die u graag wenst. Hoe gaat dat in zijn werk, een nieuwe maatwerk keuken bestellen? Wij leggen het graag uit.

U belt ons op met uw vragen over uw nieuwe maatwerk keuken. Wij staan u te woord en beantwoorden alle vragen die u heeft. Daarna komen wij bij u langs om de ruimte te bekijken. U vertelt uw wensen en wij meten alvast de ruimte op. Later maken wij een mooie 3D-tekening zodat u alvast weg kan dromen bij uw nieuwe keuken. 

Natuurlijk bespreken we het ontwerp en is de 3D-tekening aan te passen aan uw wensen. Als het ontwerp definitief is, sturen we de offerte naar u toe en beginnen we aan het ontwikkelingsproces. Als alle onderdelen klaar zijn, komen wij bij u langs om uw nieuwe maatwerk keuken te installeren en te monteren. 

Neem vandaag nog contact met ons op!


Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord