undefined

Maatwerk wandmeubels: wat zijn het?

Een maatwerk wandmeubel is een wandmeubel die we helemaal op maat maken. Met maatwerk houden we rekening met uw specifieke eisen én uw interieur. Elk huis is anders, dus waarom zou een wandmeubel standaard zijn? 

Een wandmeubel bouwen we vaak om een televisie heen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Een wandmeubel op maat kan de volledige lengte en breedte van de muur beslaan. Uw nieuwe wandmeubel kan schitteren als decoratie in uw interieur, maar het draait ook zeker om zijn functionaliteit.

Bij een maatwerk wandmeubel staat de functie centraal

Wilt u rommel verbergen achter mooie deurtjes? Of juist mooie dingen uit uw huis tentoonstellen in een maatwerk wandmeubel met open vakken? Of wilt u een combinatie van beide? In dat geval kiest u voor een wandmeubel met open en gesloten vakken. Extra leuk: lichtspotjes of ledstrips laten plaatsen in de open vakken om uw fotolijstjes en decoratie in het oog te laten springen. 

Het is ook mogelijk om een bureau of tafel te laten plaatsen in het wandmeubel op de hoogte die u graag wenst. Wat wij maar willen zeggen is: wat de functie van uw nieuwe wandmeubel ook is, wij maken hem graag voor u op maat.


Mooie wandmeubels op maat bij JTM Interieurbouw

Bij een wandmeubel op maat houden we rekening met uw eisen en de afmetingen. Uw nieuwe wandmeubel past perfect in uw interieur!

undefined
undefined

Gratis en vrijblijvend advies

Weet u nog niet zo goed wat u wilt? Vraag ons dan om een gratis en vrijblijvend advies. Of weet u wel wat u wilt en ziet u graag uw ontwerp in 3D? Neem ook dan contact met ons op. Dan gaan we snel voor u aan de slag!

 

Neem contact op over de mogelijkheden


Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord